Svečiuose – leidykla „Kalendorius“

Lapkričio 6 d. Žeimių mokykloje – daugiafunkciame centre svečiavosi leidyklos „Kalendorius“ darbuotojai. Leidyklos direktorius Aurelijus Noruševičius aktų salėje gausiai susirinkusiems mokytojams, mokiniams, jų tėveliams ir kitiems žeimiečiams pasakojo apie leidyklos veiklą, kaip gimsta knygos ir kalendoriai. Aktyviausiai į klausimus atsakinėję žiūrovai buvo apdovanoti kalendoriais ir kitais leidyklos įsteigtais prizais.

Projektų koordinatorė Vaiva Štrimaitienė  plačiau supažindino susirinkusius su šiuo metu vykstančiu 9-tuoju mažųjų rašytojų konkursu „Lietuvos vaikai kuria pasakas“ ir pakvietė jame sudalyvauti ir mūsų mokyklos 1-5 klasių mokinius.

Užrašų knygelės „Mano gyvenimo knyga“ sumanytoja Elvyra Noruševičienė paragino vyresniuosius žodžio mylėtojus užrašyti savo gyvenimo atsiminimus.

Renginio metu vyko leidyklos „Kalendorius“ knygų ir kitų leidinių parodėlė, tad žeimiečiai turėjo galimybę gyvai pamatyti bei savo rankose palaikyti ar įsigyti tiek mažiems, tiek didesniems skaitytojams skirtas knygeles, kalendorius ir kitus leidyklos gaminius. Nuotraukos

Renginių organizatorė Ingrida Šlepavičiūtė

Kategorijos: 2015-2016.

Komentavimo galimybė išjungta.