Mokyklos istorijos žinovas 2015

Balandžio 27 d. organizuotas šventinis projekto „Metų mokinys“ turas, skirtas mokyklos jubiliejui.

Kiekviena klasė į žaidimą išrinko savo atstovus: penktokai – Vytenį Drobyševą, šeštokai – Vismantę Petrusevičiūtę ir Ugnę Šneliūtę, septintokai – Austėją Dobilaitę ir Karoliną Mikalauskaitę, aštuntokai – Gretą Jusaitę ir Skaistę Rokaitę, devintokai – Gretą Barišauskaitę ir Giedrę Kšivickaitę, dešimtokai – Eveliną Salinaitę.

Renginyje maloniai sutiko dalyvauti ir ne taip seniai mokykloje dirbančios darbuotojos: psichologė Inga Dirsytė, renginių organizatorė Ingrida Šlepavičiūtė, mokytojos Erika Kutkienė, Živilė Jefimenkė, Inga Dūdienė.

Vertinimo komisijoje dirbo direktorė Dijana Vazgienė, istorijos mokytoja Valentina Zujevaitė, buvusi mokyklos auklėtinė, pradinio ugdymo mokytoja Jūratė Smailienė.

Žaidime buvo pateikta virš 40 įvairių klausimų apie mokyklos istoriją, dauguma jų iliustruoti archyvine, vaizdine medžiaga. Netrūko ir teisingų atsakymų.

Mokinių grupėje mokyklos istorijos žinove pripažinta devintokė Greta Barišauskaitė, suaugusiųjų grupėje – renginių organizatorė Ingrida Šlepavičiūtė. Nuotraukos Rūtos Juškienės

Bibliotekininkė Edita Gerulaitienė

Kategorijos: 2014-2015.

Komentavimo galimybė išjungta.