Sugrįžta paukščiai į namus…

Gražią kovo popietę, nešini didele rožių puokšte, į matematikos kabinetą susirinko 51 laidos abiturientai ir keletas klasės draugų, kurie mokėsi iki 10-11 klasės.

Pamokos vyko pagal tvarkaraštį:

1 – Klasės valandėlė „Gyvenimo vertybės“; 2 – Integruota matematikos – istorijos pamoka; 3 – Socialinių įgūdžių ugdymas; 4 – Technologijų pamoka.

Rodydama skaidres klasės vadovė A. Koirienė priminė pirmuosius susitikimus penktoje klasėje, pirmą išvyką į gamtą prie upės, šimtadienio ir paskutinio skambučio akimirkas.

Valandėlę baigė atlikdama bandymą su akmenimis, žirniais, smėliu ir vandeniu, kurie reiškė tam tikras gyvenimo vertybes. Kiekvienam įteikė suvenyrą su užrašu „Žeimiai“, palinkėjo geros kloties gyvenime, mokėti atsirinkti gyvenimo vertybes ir jas susidėlioti pagal prioritetus.

Toliau vyko integruota matematikos – istorijos pamoka. Buvę mokiniai dalijosi prisiminimais, pasakojo, ką veikė baigę mokyklą, kokį išsilavinimą įgijo, ką dabar dirba, koks atlygis už darbą ir kokie planai ateičiai ir t. t. Prisiminė juokingiausius nuotykius iš mokyklos gyvenimo.

Per 3 pamoką susipažino su atnaujinta mokykla: biblioteka, gamtos mokslų kabinetu, mokyklos istorijos muziejumi, aktų sale. O labiausiai visi buvo sužavėti ikimokyklinės ir priešmokyklinės grupių patalpomis.

Per ketvirtą pamoką visi susirinkome į technologijų kabinetą ir vyko nuoširdus pokalbis prie arbatos puodelio. Netruko prabėgti laikas. Ir vėl reikėjo išsiskirstyti.

Malonu buvo susitikti, pabendrauti, pamatyti, kaip prabėgę metai keičia žmogaus požiūrį į daugelį dalykų.

Iki naujų susitikimų!

Buvusi 51-os laidos vadovė Antanina Koirienė

Kategorijos: 2014-2015.

Komentavimo galimybė išjungta.