Smagi ir turininga vasara

Gegužės mėn. Jonavos rajono savivaldybėje buvo suorganizuotas Jonavos rajono 5-8 klasių mokinių konkursas „Jaunasis gelbėtojas“.

Mums, Gretoms, šiame konkurse labai pasisekė: laimėjome pirmąsias vietas savo klasių grupėse ir buvome apdovanotos kelialapiais į stovyklą „Jaunasis gelbėtojas 2014“.

Birželio mėn. šioje stovykloje susipažinome su priešgaisrine sauga, gesintuvu bandėme užgesinti ugnį, pasikartojome pirmosios pagalbos žinias, mokėmės daryti dirbtinį kvėpavimą.

Mums buvo organizuota daug įdomių veiklų. Susipažinome su alpinizmo ir rikiuotės pagrindais. Visi leidomės nuo keturių aukštų pastato, dalyvavome orientavimosi varžybose, su gelbėtojais kateriu važinėjomės po ežerą.

Vakarais sėdėdavome prie ežero, kepdavome dešreles arba blynus. Į stovyklą buvo atvykę penki mokiniai iš Baltarusijos.  Su jais susidraugavome, bendraujant labai pravertė rusų kalbos pamokos. Mokėmės ir šokių.

Paskutinę dieną atvykusiems tėvams parodėme viską, ko išmokome. Labai norėtųsi tokioje stovykloje pavasaroti dar kartą. Nuotraukos

8 klasės mokinė Greta Jusaitė ir 9 klasės mokinė Greta Barišauskaitė

Kategorijos: 2014-2015.

Komentavimo galimybė išjungta.