Draugystės fiesta

Birželio 2 d. mokykloje vyko socialinės programos „V.E.R.T.A.“, vykdomos 2013-2014 m. m., renginys „Draugystės fiesta“.

Renginyje dalyvavo 6-10 klasių mokiniai. Jie buvo įtraukti į įvairias veiklas: klausėsi psichologės asistentės Vilmos Vorošilaitės ir socialinės pedagogės Lauros Baltrimavičienės pranešimo  apie smurto priežastis bei pasekmes, pagalbos galimybes.

Šeštokai ir septintokai, padedami pedagogų, kūrė plakatą „Aš, mokytojai, tėvai – mes draugai“. Aštuntokai ir devintokai kūrė draugystės himną. Pristatant kūrinius mokiniai buvo įtraukti į žaismingą veiklą: žaidimą „Padėk draugui“ bei, vadovaujami mokytojos Živilės Jefimenkės, improvizuodami kūrė bendrą mokyklos šokį.

Pašokę, pažaidę ir padainavę mokiniai gamino draugystės pietus, kuriais vėliau vaišinosi drauge su mokytojais. 6 klasės mokiniai pristatė gaivias salotas, septintokai – sveikus sumuštinius, aštuntokai – gardų desertą, devintokai – gaivinantį pieno kokteilį, o dešimtokai nustebino šaltais užkandžiais.

Aptardama dieną, praleistą mokykloje, direktorė padėkomis apdovanojo renginyje dalyvavusias klases, o šventės dalyviai vienbalsiai nusprendė, jog „Draugystės fiesta“ turėtų tapti tradiciniu mokyklos renginiu. Nuotraukos

Socialinė pedagogė Laura Baltrimavičienė

Kategorijos: 2013-2014.

Komentavimo galimybė išjungta.