1-4 klasių mokinių profesinės karjeros diena

Kovo 10 d. mokykloje vyko 1-4 klasių mokinių profesinės karjeros diena. Tai tradicinis renginys, kurio metu įvairiais būdais kasmet mokoma pažinti save, nustatyti savo polinkius, gabumus, interesus, įsivertinti savo galimybes bei  planuoti savąjį tolimesnės profesinės veiklos kelią.

Džiugu, kad šiais metais mokinių tėveliai noriai sutiko papasakoti apie savo profesijas. Pirmoko Luko mama Erika Radauskienė papasakojo apie pardavėjos darbą, trečioko Gabrieliaus mama Viktorija Vasiliauskienė kalbėjo apie teisininko profesiją, o ketvirtokės Kamilės ir pirmoko Ugniaus mama Jūratė Trukšaninienė 1-4 klasių mokiniams pravedė žaismingas pamokas apie kirpėjo specialybę. Šių pamokėlių metu mokiniai galėjo ne tik susipažinti su kirpėjo darbo įrankiais, pasidaryti šukuoseną, bet ir patys sukurti šukuosenas paruoštame lape. 

Mokiniai klasėse surengė diskusijas „Mano profesija kuria Lietuvą“. Kartu su mokytojais paminėjo Lietuvos valstybės nepriklausomybės atkūrimo dieną. Kiekvienas mokinys pristatė savo mėgstamiausią profesiją paminėdamas, kuo ji svarbi ateities Lietuvai.

Mokyklos pradinių klasių koridoriuje suregta piešinių paroda „Mano mėgstamiausia profesija“. Nuotraukos

Mokytoja Sigita Juknienė

Kategorijos: 2013-2014.

Komentavimo galimybė išjungta.