Laukiu Kalėdų!

Gruodžio 16 d. priešmokyklinėje ugdymo grupėje vyko atvira integruota veikla „Laukiu Kalėdų“, kurios tikslas – suteikti vaikams žinių apie Jėzų Kristų, supažindinti su sąvoka Adventas.

Veiklos pradžioje vaikai kartu su tikybos mokytoju  Giedriumi Miežansku ir priešmokyklinio ugdymo pedagoge Jolanta Jakštiene nuoširdžiai pagiedojo  giesmelę „Nuo ryto aušros“ .

Mokytojas Giedrius katalikiškai pasisveikino su vaikais, paaiškino, kuo katalikiškasis sveikinimas skiriasi nuo kasdieninio pasisveikinimo. Kiekvienam vaikui padovanojo po Jėzaus paveikslėlį, paaiškino, kas jame pavaizduotas, kada Jėzaus Kristaus gimimo diena ir kodėl mes ją švenčiame.

Mokytojai Jolanta ir Giedrius vaikams papasakojo apie Jėzaus gimimą, paaiškino adventinio vainiko žvakių spalvų reikšmę, pažaidė  su vaikais adventinius žaidimus „Kiškelis“ ir „Meškutė“.

Skambant tyliai muzikai vaikai gamino kūrybinį darbelį „Mano angelėlis“. Visi kartu pasidžiaugė, kad kiekvienas turės savo angelą sargą.

Pabaigoje vaikai padeklamavo eilėraštį „Jau kalėdos“, dainavo dainą „Varpeliai“. Mokytoja Jolanta palinkėjo visiems šiltų šv. Kalėdų. Nuotraukos

Priešmokyklinio ugdymo pedagogė Jolanta Jakštienė

Kategorijos: 2013-2014.

Komentavimo galimybė išjungta.