Baigėsi projektas „Žeimiai 650“

Gruodžio 16 d. įvykusi mokinių konferencija užbaigė projektą „Žeimiai – 650“, skirtą mokinių ugdymui, įprasminant 650-ties metų miestelio jubiliejų.

Projekte dalyvavo priešmokyklinio ugdymo grupės, 1–4 ir 5–10 klasių mokiniai, mokytojai, mokinių tėvai. Buvo siekiama padėti mokiniams ugdytis kūrybinius gebėjimus ir pilietiškumą, puoselėti tautinius jausmus ir istorinę atmintį, skatinti mokinius pažinti ir puoselėti gimtojo krašto paveldą.

Baigiamojoje konferencijoje apibendrinta projekto veikla.

Sveikinimo žodį konferencijos dalyviams tarė mokyklos direktorė Dijana Vazgienė, ji pasidžiaugė prasmingais darbais, padėkojo mokiniams ir mokytojams, palinkėjo sėkmės.

Pranešimą apie aerobikos fiestą ir dalyvavimą miestelio šventėje pristatė mokytojos Živilė Jefimenkė ir Asta Grigaliūnienė.

Mokytoja Jūratė Smailienė apžvelgė pradinių klasių veiklą, o mokytoja Valentina Zujevaitė pristatė mokyklos muziejaus veiklą projekte „Žeimiai 650“.

10 klasės mokinė Aušra Jusaitė pristatė savo parengtą pranešimą apie Žeimių medinę architektūrą.

Konferencijos metu veikė paroda „Mokinių ir mokytojų darbai projekte „Žeimiai 650“.

Organizuojant konferenciją pagelbėjo 7-os klasė mokinės Greta Jusaitė, Roberta Mickevičiūtė ir Skaistė Rokaitė bei dešimtokės Karolina Gumuliauskaitė, Aušra Jusaitė ir Skaistvilė Narkevičiūtė.

Konferenciją vedė 10 klasės mokinė Karolina Gumuliauskaitė. Nuotraukos

Mokytoja Valentina Zujevaitė

Kategorijos: 2013-2014.

Komentavimo galimybė išjungta.