„Bebras“ 2013

Gruodžio 2 d. Vilniaus Universiteto matematikos ir informatikos instituto padėkomis buvo apdovanoti X tarptautinio informatikos ir IT konkurso „Bebras“, vykusio lapkričio mėnesį, dalyviai.

Jubiliejiniame konkurse dalyvavo 33 mūsų mokyklos mokiniai. Geriausiai sekėsi septintokei Paulinai Mickevičiūtei. Paulina trečius metus tampa mokyklos lydere, puikuojasi geriausių rajono dalyvių dešimtukuose, o šiemet – ir  respublikiniame geriausių septintokų penkiasdešimtuke.

Į rajono geriausių mokinių trisdešimtukus šiais metais pateko 16 konkurso dalyvių, 5 dalyviai – į dešimtukus: Matas Rindzevičius rajono penktokų grupėje – aštuntas, Paulina Mickevičiūtė rajono septintokų grupėje – trečia, Greta Barišauskaitė rajono aštuntokų grupėje – aštunta, rajono devintokų grupėje Žilvinas Šuliokas – pirmas, Viktorija Čiulkevičiūtė – antra.

Sveikiname „Bebrą“ su dešimtuoju gimtadieniu, dėkojame konkurso organizatoriams už puikią smegenų mankštą ir jau laukiame ateinančio lapkričio! Daugiau apie mokyklos rezultatus

Mokytoja Edita Gerulaitienė

Kategorijos: 2013-2014.

Komentavimo galimybė išjungta.