Projektas „100 dienų mokykloje“

Pirmos ir trečios klasių mokiniai dalyvauja ilgalaikiame projekte „100 dienų mokykloje“.

Lapkričio 29 d. šiose klasėse vyko atvira integruota projektinė veikla. Pirmokai ir trečiokai kartu su mokytojomis Jūrate Smailiene ir Sigita Jukniene lankėsi pas sveikatos priežiūros specialistę Liviją Griniovą. Mokiniai paruošė nemažai klausimų, savanoriai turėjo galimybę pasisverti ir pasiklausyti stetoskopu širdies dūžių.

Vėliau apsilankė  mokyklos specialiosios pedagogės, logopedės Irenos Gritėnienės kabinete. Čia pirmaklasiai vardino garsus, atpažino raideles. Trečiaklasiams teko teisingai užrašyti nemažai žodžių. Mokiniai sužinojo, kokią pagalbą teikia ši specialistė.

Tą pačią dieną 1-3 klasių mokiniai suspėjo apsilankyti ir bibliotekoje. Čia bendravo su daugeliui jau pažįstama bibliotekininke Edita Gerulaitiene. Trečiokai pirmaklasiams parodė, kur gyvena jauniesiems skaitytojams skirtos knygelės, o bibliotekininkė priminė, kaip reikia elgtis bibliotekoje. Pirmokai prižadėjo greičiau išmokti skaityti ir tapti bibliotekos skaitytojais.

Projekto metu mokiniai aplankys visus mokykloje dirbančius žmones, domėsis, kaip jie gali padėti mokiniams mokytis. Nuotraukos

Mokytoja Sigita Juknienė

Kategorijos: 2013-2014.

Komentavimo galimybė išjungta.