Stiprūs, sveiki ir draugiški

Mokykla jau antrus metus dalyvauja vaikų socializacijos programoje „Sveiki ir draugiški“. Kaip ir praėjusiais mokslo metais, programos metu organizuojamos įvairios veiklos: akcijos, atviros diskusijos, parodos ir kiti renginiai.

Spalio 22-25 dienomis vyko sporto varžybos „Stiprūs ir sveiki 2“. Varžybose dalyvavo 5-10 klasių mokiniai. Penktokai su šeštokais žaidė kvadratą, septintokai su aštuntokais – tinklinį, o devintokės merginos su dešimtokėmis – krepšinį.

Į finalą pateko 5, 8 ir 10 klasės. Jų atstovai dalyvavo sporto bei sveikos gyvensenos viktorinoje. Finalo dalyviams teko prisiminti, kas yra Rūta Meilutytė, Jonas Kazlauskas, Jonas Valančiūnas, olimpiados istoriją, žalingų įpročių poveikį organizmui ir kt. Po atkaklios kovos pergalę iškovojo penktokai: Ugnė, Laurynas, Gerda ir Deimantė. Antrieji liko dešimtokai.

Pasibaigus rudens atostogoms, lapkričio 4 d., mokinių rikiuotės metu direktorė paskelbė nugalėtojus ir įteikė pelnytus prizus: 500 Lt dovanų čekį ekskursijai penktokams ir saldų paguodos prizą dešimtokams. Nuotraukos

Soc. pedagogė Laura Baltrimavičienė

Kategorijos: 2013-2014.

Komentavimo galimybė išjungta.