Antrokai nepadarytų gėdos ir „Tūkstantmečio vaikuose“

Gegužės 17 d. mokyklos bibliotekoje vyko Metų antroko rinkimai.

Tapti Metų mokiniu panoro 11 antrokų: Simona Čiulkevičiūtė, Šarūnas Grubliauskas, Ugnė Jakuitytė, Liudas Juška, Aurėja Lėgėtavičiūtė, Liutauras Lipinskas, Dovydas Mickevičius, Saimonas Pagrandis, Karolis Rokas, Gabija Svirskaitė, Gabrielius Vasiliauskas.

Antrokų žinias vertino komisija: direktorės pavaduotoja ugdymui Danguolė Svirskienė, šokių mokytoja Asta Grigaliūninenė, antrokų mokytoja Jūratė Smailienė, antrokų tėveliams atstovavo Virginijus Vasiliauskas.

Klausimų labirintais antrokai pasileido kaip raketos. Pirmame etape visų atsakymus komisija vertino tik gerai ir labai gerai, o visus galimus taškus surinko Aurėja Lėgėtavičiūtė ir Šarūnas Grubliauskas.

Savo žiniomis antrokai džiugino ir antrame etape, geriausiai vėl pasirodė Aurėja. Po trečio etapo paaiškėjo, kad bronzinės antrokės vardą šiemet iškovojo Gabija Svirskaitė, o Aurėja Lėgėtavičiūtė ir Liutauras Lipinskas toliau varžėsi finale.

Finaliniame žaidimo etape Aurėja neužleido lyderio pozicijų – ji pripažinta Metų antroke ir kol kas rezultatyviausia šių metų projekto dalyve. Liutaurui Lipinskui teko sidabrinio antroko titulas.

Nors ne visi antrokėliai tapo prizininkais, visi nuoširdžiai džiaugėsi bendraklasių sėkme ir nuotaikingai sveikino vieni kitus. Nuotraukos

Bibliotekininkė Edita Gerulaitienė

Kategorijos: 2012-2013.

Komentavimo galimybė išjungta.