„Kai tylus gerumas pasibels…“

Gruodžio 14 d. į mokyklos rengiamą adventinį vakarą gausiai rinkosi Žeimių miestelio ir aplinkinių kaimų gyventojai. Tradicinis renginys kiekvienais metais sulaukia vis daugiau žiūrovų, šiemet jie vos tilpo mokyklos aktų salėje.

Šventiniame vakare „Kai tylus gerumas pasibels…“ mokyklos bendruomenė ne tik linkėjo ramybės bei susikaupimo, bet ir kvietė kartu džiaugtis Kalėdų laukimu. Adventinis vakaras – tai ir Padėkos vakaras visiems, kurie remia, myli mokyklą, domisi jos gyvenimu.

Vakaro programoje dalyvavo apie 70 mokyklos mokinių, koncertavo mokytojų šeimų nariai, Jonavos kultūros centro vokalinis moterų ansamblis „Presto“, žeimiečių moterų kvartetas. Sveikinimo žodžius susirinkusiems tarė klebonas Raimundas Kazaitis, Žeimių seniūno pavaduotoja Danutė Šeškienė, miestelio bendruomenės pirmininkas Bronislovas Liutkus, mokyklos rėmėjų vardu kalbėjo verslininkai Arūnas ir Vaiva Vaivuckai.

Mokykla dėkojo mokyklos renginių ir šio vakaro rėmėjams: Žeimių ūkininkams Jolantai Chaladauskaitei, Liudui Mockui, Arvydui Gutauskui, Gintarui Stašioniui, Vaclovui Vazgiui, įmonių vadovams Edmundui Svirskui, Genutei Vaitiekūnienei, Arūnui ir Vaivai Vaivuckams, Jonavos miškų urėdijos girininkijos vadovams Rimantui Varanauskui ir Artūrui Baranauskui.

Vakaro pabaigoje programos dalyviai džiaugėsi kalėdinėmis rėmėjų dovanėlėmis, o visi susirinkusieji buvo pakviesti į tradicinę mokinių darbų parodą „Stebuklinga Kalėdų paukštė“. Nuotraukos

Direktorė Dijana Vazgienė

Kategorijos: 2012-2013.

Komentavimo galimybė išjungta.