Ketvirtokų išvyka į Vilnių

Mūsų klasės mokiniai dalyvavo projekto „Sveiki ir draugiški“ metu vykusiose sportinėse varžybose „Stiprūs ir sveiki“. Laimėjome 1-ąją vietą ir nuostabų prizą: nemokamą išvyką. Visa klasė nusprendė, kad vyksime į Vilnių.

Ūkanotą lapkričio 23 dieną visi susirinkome į mokyklą, bet tą dieną pamokos nevyko. Juk mes važiuojame į Vilnių! Pasitikome gražuolį mėlyną autobusą. Važiuojant pro langą atsivėrė gražūs mūsų šalies vaizdai.

Pirma stotelė sostinėje – televizijos bokštas. Išlipę iš autobuso labai nustebome, nes jis buvo labai aukštas. Kilome liftu net į 19 aukštą. Ten gėrėjomės lyg ant delno atsivėrusiais miesto vaizdais.

Vėliau senamiesčio gatvėmis dardėjome prie Gedimino pilies. Į ją pakilome funikulieriumi. Ten taip pat galėjome iš paukščio skrydžio apžiūrėti Vilniaus senamiestį. Nusileidę nuo kalno, trumpai stabtelėjome aikštėje, stebėjome Lietuvos kariuomenės dienai skirtą renginį.

Po to nuskubėjome į planetariumą. Ten mums pasakojo apie žvaigždynų „zoologijos sodą“, Paukščių Taką, Mėnulį, planetas. Galų gale alkani ir pavargę nuvažiavome į McDonald’s restoraną, ten linksmai ir draugiškai papietavome.

Grįžę išsiskirstėme į namus. Tai buvo nuostabi kelionė! Nuotraukos

4 klasės mokinė Ugnė Šneliūtė

Kategorijos: 2012-2013.

Komentavimo galimybė išjungta.