„Stiprūs ir sveiki“

Vykdant vaikų socializacijos projektą „Sveiki ir draugiški“ spalio 15-25 dienomis mokykloje vyko sportinės varžybos „Stiprūs ir sveiki“.

Varžybose dalyvavo 1-10 klasių mokiniai. Kiekviena klasė sudarė savo 12 žaidėjų komandą, kuri rungėsi su kitos klasės komanda. Nugalėjusieji patekdavo į aukštesnį etapą. Tokiu principu buvo išrinkta stipriausia ir sveikiausia klasė. Mokiniai, kurie nesirungė estafetėse, aktyviai palaikė savo klasės komandą. Už tai, kaip ir už užduočių atlikimą, buvo skiriami taškai. Visos klasės pasirodė šauniai: su dideliu azartu dalyvavo varžybose, o sirgaliai stebino originaliais plakatais bei šūkiais.

Mokytoja Živilė Jefimenkė, atsižvelgdama į mokinių amžiaus grupes, varžybų dalyviams parinko tokias užduotis, kurios reikalavo mokinių užsispyrimo, valios ir drąsos.

Po atkaklių kovų pergalę iškovojo 4 klasės mokiniai, finale nurungę šeštokus. Trečioje vietoje liko 10 klasės mokinių komanda.

Visiems pradinių klasių mokiniams ir antros vietos laimėtojams įteikti saldūs paguodos prizai, o varžybų nugalėtojai ketvirtokai už drąsą ir ryžtą apdovanoti ekskursija. Nuotraukos

Soc. pedagogė Laura Baltrimavičienė

Kategorijos: 2012-2013.

Komentavimo galimybė išjungta.