„Metų mokinio“ projektą vainikavo pirmokų turas

Gegužės 24 d. mokyklos bibliotekoje vyko paskutinis, dešimtasis, projekto „Metų mokinys“ turas, į kurį simboliškai susirinko 10 pirmaklasių: Simona Čiulkevičiūtė, Ugnė Jakuitytė, Liudas Juška, Aurėja Lėgėtavičiūtė, Liutauras Lipinskas, Dovydas Mickevičius, Saimonas Pagrandis, Karolis Rokas, Ugnė Sugaudytė, Gabrielius Vasiliauskas.

Pirmokėlių žinias bei gebėjimus vertino direktorės pavaduotoja ugdymui Danguolė Svirskienė, šokių mokytoja Asta Grigaliūnienė, pirmokų tėvelius komisijoje atstovavo Janina Čiulkevičienė ir Jolanta Chaladauskaitė.

Jauniausių projekto dalyvių nė kiek nebaugino tai, kad jų, kaip ir vyresnių mokinių, laukia net 4 žaidimo etapai. Jie tučtuojau puolė įrodinėti, kad mokytis jiems patinka ir ne veltui mokykloje praleido savo pirmuosius metus.

Pirmajame etape visus galimus taškus surinko Ugnė Sugaudytė, antrajame – Simona Čiulkevičiūtė. Po trečiojo etapo išaiškėjo žaidimo finalininkės – Ugnė Sugaudytė ir Ugnė Jakuitytė. Abi bendravardės surinko po vienodą taškų kiekį, tad finale žaidimas, regis, vėl prasidėjo nuo nulio.

Kaip ir pirmame, taip ir paskutiniame etape labiau sekėsi Ugnei Sugaudytei, ji pripažinta „Metų pirmoke“. Ugnei bus įteiktas „Metų mokinio“ sertifikatas, o mokslo metų pabaigoje – projekto rėmėjų dovana. Nuotraukos

Bibliotekininkė Edita Gerulaitienė

Kategorijos: 2011-2012.

Komentavimo galimybė išjungta.