Mokyklos gimtadienio šventė

Mokyklos gimtadienis – tai nauja mokyklos tradicija, švenčiama tik trečius metus. Šiemet gimtadienio dieną mokykla buvo šventiškai papuošta balionais, kaspinais, karpiniais, mokyklos kraštotyrininkai parengė keletą šventės akcentų.

Mokyklos fojė, priešais paradines duris, mokinius ir mokyklos darbuotojus pasitiko spalvingas šventinis stendas, kurį parengė Rita Andriūnaitė, Edita Pagrandytė ir Sigutė Volkovickaitė.

Rūta Lankelytė ir Deimantė Velykytė sukūrė šių metų mokyklos gimtadienio ženklelį, juos dovanojo mokytojams ir mokiniams. Lukas Stepšys parengė fotoreportažą „Mūsų mokykla šiandien“ ir išleido stendinį pranešimą. Matas Puikys per ilgąsias pertraukas leido šventinę muziką.

Jaunieji kraštotyrininkai parengė dėlionę „Žeimių mokykla amžių verpetuose“, kurią per pirmą pamoką dėliojo 5–10 klasių mokiniai. 2 klasėje vyko dailyraščio konkursas „Mano mokykla“, 4 klasės mokiniai rašė pasakojimą apie mokyklą

Ruošdamiesi mokyklos gimtadienio šventei, mokiniai gilino žinias apie mokyklos istoriją, lankėsi mokyklos muziejuje. 1–4 klasių mokiniams buvo surengtos edukacinės valandėlės mokyklos istorijos muziejuje „Mūsų mokyklos istorija“ ir etnografijos seklyčioje „Žeimių krašto buitis“. Nuotraukos

Mokytoja Valentina Zujevaitė

Kategorijos: 2011-2012.

Komentavimo galimybė išjungta.