100 dienų mokykloje

Kovo 14 d. pirmokai laukė svečių – savo tėvelių, kitų klasių mokinių bei mokytojų. Vaikai visus pakvietė į nuotaikingą šventę, kurioje pristatė projektą „100 dienų mokykloje“. Šventėje, kuri buvo skiriama 417-ajam mokyklos gimtadieniui, dalyvavo ne tik jie patys, bet ir priešmokyklinukai, trečiokai.

Pirmokėliai papasakojo, ką nuveikė projekto metu: susipažino su žmonėmis, kurie jiems padeda mokytis. Aplankė mokyklos direktorę, direktorės pavaduotoją ugdymui, mokyklos raštvedę. Jos papasakojo, ką veikia ir kaip visiems padeda. Užsuko ir pas logopedę, spec. pedagogę, tikybos mokytoją, bibliotekininkę, šokių mokytoją. Šventės metu vaikai atliko įvairias užduotis, kurias jiems sugalvojo trečiokai, šoko, dainavo, žaidė.

Bibliotekininkė E. Gerulaitienė pasidžiaugė, kad pirmokai lankosi bibliotekoje, domisi knygomis, padovanojo saldžią dovanėlę.  Šventės finalas – direktorės D. Vazgienės įteikti „Pirmoko pažymėjimai”, liudijantys, kad mažieji mokinukai turi teisę lankytis visose „Žinių ir mokslo” šalyse.

Renginys visiems labai patiko, pirmokams suteikė daug džiugių akimirkų, dovanojo gerą nuotaiką. Šimtadienio šventę pirmokėliams parengė mokytojos A. Grigaliūnienė, J. Smailienė, S. Juknienė. Nuotraukos

Mokytoja Jūratė Smailienė

Kategorijos: 2011-2012.

Komentavimo galimybė išjungta.