Adventinis vakaras

Gruodžio 16 d. mokyklos aktų salėje vyko tradicinis adventinis vakaras „Adventas – laukimas, meilė, ramybė“ ir žiemos puokščių paroda.

Mokyklos direktorė Dijana Vazgienė pasveikino gausiai susirinkusius Žeimių miestelio gyventojus ir svečius. Pristatė vakaro dalyvius ir organizatorius mokytojus bei mokinius, pasidžiaugė samariečių ir valančiukų būrelių narių pagamintais atvirukais su šventiniais linkėjimais, supažindino su naująja Žeimių kultūros centro direktore Vaida Skrupskyte, su kuria kartu buvo rengiama programa, padėkojo pagrindiniams vakaro rėmėjams verslininkams Vaivai ir Arūnui Vaivuckams už dosnias dovanėles.

Skambėjo rami saksofono, klarneto, gitaros muzika, mokytojų sveikinimas, pradinių ir vyresnių klasių mokinių atliekamos dainos, eilės apie Adventą. Šeštos klasės mokiniai šventinę nuotaiką išreiškė šokiu „Gyvenimo tėkmė“. Sceną puošė Narkevičių šeimos sukurtos dekoracijos.

Pilnutėlė salė klausėsi klebono Raimundo Kazaičio žodžių, seniūno Fausto Pilipavičiaus palinkėjimų.

Mokyklos direktorė padėkojo visiems vakaro dalyviams, žiūrovams, organizatoriams, rėmėjams ir pakvietė į žiemos puokščių parodą, kuri buvo eksponuojama mokyklos fojė. Kiekvienas galėjo balsuoti už labiausiai patikusią puokštę. Daugiausiai lankytojų balų surinko 7 klasės šventinė kompozicija. Vakaro pabaigoje prie arbatos puodelio buvo aptarti besibaigiančių metų laimėjimai, pasidžiaugta gražiais mokyklos, seniūnijos ir bendruomenės santykiais. Nuotraukos

Kategorijos: 2011-2012.

Komentavimo galimybė išjungta.