„Parodyk savo spalvas“

Spalio – lapkričio mėnesiais 5-10 klasių mokiniai įsijungė į Žeimių dvaro sodybos dailininkų organizuojamą projektą „Parodyk savo spalvas“.

Spalio mėnesį projekto dalyviai įvairiomis technikomis sukūrė daug įdomių darbų, iš kurių 58 buvo atrinkti į konkursą. Iš šito pusšimčio geriausiais pripažinti penktokės Gretos Jusaitės, šeštokų Karinos Prochorenkaitės, Viktorijos Gutauskaitės, Pauliaus Ružino, septintokų Gabijos Petrauskaitės, Medos Levinskaitės, Beno Puikio, aštuntokės Skaistvilės Narkevičiūtės, dešimtokų Karolinos Protasevičiūtės ir Deivido Zakarausko darbai. Šie mokiniai buvo pakviesti į dvaro sodybą tęsti projektinės veiklos.

Per lapkričio mėnesį mokiniai sukūrė po knygelę, jų kūrybiniams gabumams atsiskleisti padėjo menininkė Aušra Vismantaitė.

Gruodžio 3 d. Žeimių dvaro sodyboje buvo organizuota projekto dalyvių darbų paroda, apdovanoti konkurso nugalėtojai: I vieta atiteko Karinai Prochorenkaitei, II – Pauliui Ružinui, III vieta džiaugėsi Skaistvilė Narkevičiūtė. Jiems įteiktos vertingos rėmėjų dovanos.

Visi projekto dalyviai džiaugėsi įgyta patirtimi ir nuoširdžiu bendravimu su dailininke Aušra. Nuotraukos (nuotraukos A. Narkevičiaus)

Mokytoja Vincė Pranienė

Kategorijos: 2011-2012.

Komentavimo galimybė išjungta.