Mokytojai ir tėveliai prie apskritojo stalo

Spalio 27 dieną įvyko mokyklos tėvų komiteto narių ir mokytojų susirinkimas. Mokyklos direktorė Dijana Vazgienė papasakojo, kokias priemones mokykla pasiūlė įtraukti į Jonavos savivaldybės plėtros plano įgyvendinimo programą 2012-2014 metams, informavo tėvus apie mokykloje vykstančius tradicinius renginius, projektus.

Direktorės pavaduotoja ugdymui Danguolė Svirskienė priminė tėveliams 2011-2012 m. m. ugdymo planą, pristatė Vaiko gerovės komisijos narius, jos funkcijas, veiklą, supažindino tėvų komiteto narius su mokykloje vykdomais projektais: „Drąsinkime ateitį“, „Mokyklos sėkmė – sėkminga mokinių savivalda“, „Technologijų, menų ir gamtos mokslų infrastruktūra“.

Bibliotekininkė Edita Gerulaitienė papasakojo apie projektą „Bendrojo lavinimo mokyklų bibliotekų modernizavimas“, gautą įrangą ir baldus, aptarė į klasių valandėles integruojamą 1-10 klasių mokiniams skirtą projektą „Metų mokinys“, pristatė mokyklos interneto svetainę.

Pradinio ugdymo mokytojos Jūratė Smailienė ir Marytė Bisigirskienė pristatė pradinėse klasėse vykdomas socialinių įgūdžių ugdymo programas („Zipio draugai“, „Įveikime kartu“), kurių tikslas – padėti vaikams pažinti ir suprasti savo jausmus bei elgesį, papasakojo apie projektą „Geriausia geografų klasė“.

Mokytoja Inga Dūdienė supažindino su prevencine programa „Gyvai“, mokytoja Rūta Stepaitytė aptarė projekto „Sveikatiada“, kuris vykdomas su 7 klasės mokiniais, tikslus ir veiklą.

Susirinkime vyko mokyklos tėvų komiteto pirmininko rinkimai. Mokyklos tėvų komiteto pirmininke buvo išrinkta Jūratė Trukšaninienė. Į mokyklos tarybą išrinkti šie tėvai: Raminta Dušauskienė, Jolanta Chaladauskaitė, Jūratė Trukšaninienė. Susirinkimas buvo naudingas visiems – ir mokytojams, ir mokinių tėveliams.

Mokytoja Jūratė Smailienė

Kategorijos: 2011-2012.

Komentavimo galimybė išjungta.