Atsisveikinimas su ketvirta klase

Gegužė – nuostabiausias metų mėnuo, su juo atkeliauja pati gražiausia ir šilčiausia pavasario šventė – ketvirtokų išleistuvės. Mums ši diena labai svarbi, nes atsisveikinam su ketvirtąja klase ir savo mokytoja.Atsisveikinimas su ketvirta klase prasidėjo gegužės 26 d. iškyla prie Žeimių ežerėlio. Mūsų klasei ši iškyla labai patiko. Žaidėme žaidimus, tinklinį, atlikome įvairias užduotis. Kol mes šėliojome, tėveliai kepė šašlykus ir dešreles. Prisižaidę, sočiai papietavome. Buvo taip smagu, kad nenorėjome keliauti namo… Tačiau teko. Mokytoja mus ramino, kad dar pašėlsime gegužės 31 dieną per  išleistuves mokykloje.

Ruošdamiesi atsisveikinti su ketvirtąja klase labai jaudinomės. Visi kartu pagaminome kvietimus į išleistuvių šventę mokytojoms, kurios mus mokė ir šio to išmokė… Mokytojos J. Smailienė, A. Grigaliūnienė ir I. Dūdienė  mokė  mus eilėraštukų, dainelių, šokių, gražių padėkos žodelių.

Į šventę susirinko ne tik visi tėveliai, bet ir seneliai. Mokyklos direktorė Dijana Vazgienė pasveikino mus baigus ketvirtą klasę ir pažadėjo, kad globos mus ir penktoje klasėje. Sveikino mus ir tėveliai, įteikdami atminimo dovanėles. Mes visiems atsidėkojome puikiu pasirodymu. Po šventės ėjome į klasę ir ten kartu su tėveliais vaišinomės tortu. Mokytojai Jūratei lentoje nupiešėm didelę širdį, kad visada mus atsimintų.
Linksmai atsisveikinome su ketvirta klase ir savo mokytoja Jūrate.

4 klasės mokinės Greta Jusaitė ir Skaistė Rokaitė

Kategorijos: 2010-2011.

Komentavimo galimybė išjungta.