„Netradicinė Kalėdinė kompozicija 2010“

Gruodžio mėnesį, laukiant metų pabaigos švenčių, mokykla pasipuošė įspūdingomis žiemos puokštėmis ir netikėtomis Kalėdų eglutėmis – vyko kūrybinių darbų paroda „Netradicinė Kalėdinė kompozicija 2010“.  Šventinių kompozicijų autoriai ne tik džiugino parodos lankytojus savo darbais, bet ir varžėsi dėl apdovanojimų.

Ilgai ir sunkiai dirbusi vertinimo komisija nusprendė, kad daugiausiai pagyrų nusipelno mažiausieji dalyviai – priešmokyklinio ugdymo grupė ir 1-4 klasės. Šioje amžiaus grupėje geriausiais darbais pripažinti 1 klasės mokinės M. Boreišytės „Žiemos pasaka“, 4 klasės mokinio L. Boreišio „Sniego sūkurys“, 2 klasės mokinės U. Šneliūtės „Baltųjų lelijų eglutė“, 2 klasės mokinių E. ir R. Salinančių „Baltoji eglutė“, 3 klasės mokinės A. Dobilaitės „Tyla“.

5-7  klasių grupėje apdovanotas monumentalus kolektyvinis 6 klasės darbas „Dangus Kalėdų naktį“.

8B klasės mokiniai A. Zaščiurinskaitė, M. Puikys, L. Stepšys, V. Petrusevičius ir R. Andriūnas, sukūrę kompoziciją „Sidabrinė pasaka“, laimėjo geriausio darbo autorių vardą 8-9 klasių grupėje.

Iš dešimtokų ir dvyliktokų kūrybinių darbų komisija išskyrė 12 klasės mokinių S. Bukauskaitės ir D. Šiuliokaitės kompoziciją „Kalėdinė burbuolė“.

Atidarius balsadėžę ir suskaičiavusi ten rastus balsus, paaiškėjo, kad bendruomenės simpatijų prizas atitenka 5 klasės „Baltajai eglei“. Nuotraukos

Direktorės pavaduotoja ugdymui Danguolė Svirskienė

Kategorijos: 2010-2011.

Komentavimo galimybė išjungta.