Dešimtokai pakėlė bures…

2015-2016 m. m.

Birželio 3 dieną mažieji abiturientai ir jų klasės vadovė Inga Dūdienė pakvietė mokyklos bendruomenę į mokslo metų užbaigimo ir paskutinio skambučio šventę – kelionę tariamu kruiziniu laivu. Laivo įgula, dešimtokai, pasveikino atvykusius, gražiausius žodžius ir dainas skyrė mokytojams, brangiausioms mamoms, draugams, o mokyklai padovanojo ir pasodino medelį.

Ne visada įgula žino, kas keliaus jų laivu, bet šį kartą keleiviai buvo patys smagiausi ir linksmiausi, nes įgulai buvo paruošta daug staigmenų.

6 klasės tyrinėtojai kartu su saldainių pardavėja atkapstė dešimtokų kūdikystės nuotraukų. Salėje sėdintys turėjo atspėti, kuo vardu šie kūdikėliai, o už teisingą atsakymą gaudavo po saldainį. Šeštokės taip pat padovanojo gražią dainą.

7-8 klasių draugai paruošė linksmus, nuotaikingus šokius. Aštuntokė Austėja Dobilaitė pianinu sugrojo mėgiamiausią dešimtokų dainą „Faded“.

Dešimtokai simboliškai vietoj testamento perdavė devintokams laivo vairą su keletą patarimų, koks turi būti dešimtokas. Devintokai įteikė po gražią gėlę ir davė patarimų dešimtokams, kaip nepaklysti gyvenimo kelyje.

Mokyklos direktorė Dijana Vazgienė keliautojus apdovanojo padėkomis už gerą mokymąsi, aktyvią veiklą mokykliniuose renginiuose, kartu su projekto „Metų mokinys“ organizatore Edita Gerulaitiene įteikė dovanas projekto nugalėtojams.

Daugiausia ovacijų sulaukė metraštininkų būrelio (vadovė Edita Gerulaitienė) paruoštos „Neoninio X“ nominacijos: buvo išrinkti „Dešimtmečio grėbėja“, „Dešimtmečio vedėja“, „Dešimtmečio rūpestis“, „Dešimtmečio makiažas“ ir kt.

Šią paskutinę dieną dešimtokams buvo primintos gražiausios, smagiausios jų akimirkos mokykloje, linkima gražios ir sėkmingos ateities. Tikimės, kad ateityje jų dar laukia ne viena tokia šilta diena. Nuotraukos

Mokytoja Inga Dūdienė

Kategorijos: 2015-2016.

Komentavimo galimybė išjungta.