„Kas skanu ir sveika“

2015-2016 m. m.

Balandžio 27 d.  Žeimių mokyklos – daugiafunkcio centro aktų salėje vyko projekto „Kas skanu ir sveika“ pristatymas. Į šventę atskubėjo „Meškučių“ ir „Boružėlių“ grupių vaikučiai, jų tėveliai, seneliai.

„Boružėlių“ grupės vaikai vaidino improvizuotą pasaką „Pagrandukas“, „Meškučių“ grupės vaikučiai atliko  nuotaikingas ir linksmas daineles apie pupą, raudonskruostį pomidorą,  šimtalapį kopūstą, zuikį ir jo išdaigas. Mįsles bandė minti ir tėveliai, ir seneliai, sesės, broliai, bet sumaniausi buvo „Boružėlių“ grupės vaikai. Jie už įmintas mįsles daugiausiai laimėjo skaniausių obuoliukų.

Tėveliai kartu su vaikais gamino mišraines, serviravo stalus. Vaikai bandė atspėti, kokius vaisius ir daržoves valgė užrištomis akimis. Linksma buvo ir mažiems, ir dideliems.

Šventės pabaigoje komisija išrinko ir įteikė diplomus skaniausiai, išradingiausiai, stilingiausiai, linksmiausiai, kvapniausiai, sveikiausiai gaminusioms komandoms. Projekte aktyviai dalyvavusioms mamos buvo įteikti padėkos raštai. Nuotraukos

 Ikimokyklinio ugdymo auklėtojos Dalia Silevičienė ir Danguolė Steponavičienė

Kategorijos: 2015-2016.

Komentavimo galimybė išjungta.