Sveikiname geriausią metų mokytoją

Nuotrauka iš „Jonavos žinių“ portalo

Tarptautinės mokytojo dienos proga už nuoširdų darbą ugdant jaunąją kartą, inovatyvių metodų taikymą ir kūrybiškumo ugdymą pamokose, projektinės veiklos organizavimą, draugiškumą ir dalykiškumą Žeimių mokyklos – daugiafunkcio centro bendruomenė sveikino geriausią metų mokytoją Editą Gerulaitienę.

Bibliotekininkė, informacinių technologijų ir lietuvių kalbos specialistė Edita jau daug metų organizuoja projektą „Metų mokinys“, kuris įtraukia ne tik mokyklos, bet ir rajono mokinius – kasmet renkamas geriausias Jonavos rajono aštuntokas. Profesionaliai parengtos užduotys, filmuota medžiaga, finalinis protų mūšis – tai tik dalis projekto veiklų.

Edita, informacinių technologijų mokytoja metodininkė, administruoja mokyklos svetainę, per pamokas mokiniai lankosi virtualiame kabinete, kuriame randa užduočių pamokoms, medžiagos mokymuisi ir refleksijai. Jonavos rajono mokyklų bibliotekininkai džiaugiasi mokytojos sukurta svetaine „Jonavos rajono mokyklų bibliotekos“.

Minint Tarptautinę mokytojo dieną Jonavos kultūros centre mokytojai Editai Gerulaitienei vicemeras Eugenijus Sabutis bei Švietimo, kultūros ir sporto skyriaus vedėjas Vytautas Žebrauskas įteikė rajono mero Mindaugo Sinkevičiaus padėką ir dovanas.

Direktorė Dijana Vazgienė

Kategorijos: 2015-2016.

Komentavimo galimybė išjungta.