„Mokomės kartu su tėvais“

Kovo 25 dieną vyko projektas „Mokomės kartu su tėvais“.

Istorijos mokytoja Valentina Zujevaitė mokinių tėvelius pakvietė apsilankyti mokyklos istorijos muziejuje ir seklyčioje. Edukacinės valandėlės metu tėveliai noriai dalinosi prisiminimais, nuotraukose ieškojo pažįstamų veidų, susipažino su turtinga mokyklos istorija.

Antrąją pamoką skyrėme profesiniam švietimui. Mokinių tėveliai pasakojo apie savo profesijas ir darbus.

1, 2 klasių mokiniams Rasa Vaščiūnienė pasakojo apie papuošalų gamybą, Erika Radauskienė ir Viktorija Vasiliauskienė – apie pardavėjo, Jovita Rozenbergienė – apie maisto technologo, Vaida Ružina – virėjo, Vitalijus Našlėnas – mechanizatoriaus profesijas.

3 klasės mokiniams Raminta Dušauskienė papasakojo apie darželio auklėtojo padėjėjo, Marytė Stankevičiūtė apie valytojo darbą, Laura Baltrimavičienė – apie socialinio pedagogo profesiją.

4 klasės mokinius Viktorija Vasiliauskienė supažindino su teisininko, Edita Gerulaitienė su bibliotekininko profesijomis.

Vėliau tėveliai, mokiniai bei pradinių klasių mokytojos Jūratė Smailienė, Liuba Jonaitienė, Sigita Juknienė ir anglų kalbos mokytoja Rita Lamokovskienė atliko kūrybinius darbus „Mokyklai 420“. Pradinių klasių koridorių papuošė nuoširdžiausi mokinių ir jų tėvelių linkėjimai mokyklai. Nuotraukos

Mokytoja Sigita Juknienė

Kategorijos: 2014-2015.

Komentavimo galimybė išjungta.