„Aš jaučiuosi gerai“

Gruodžio 8 d. Jeronimo Ralio gimnazijos mokinės Gabija Vaikutytė, Greta Kubilūnaitė ir Kamilė Puodžiulaitytė bei anglų kalbos mokytoja Rita Lamokovskienė vedė pažintinę Comenius projekto pamoką „Aš jaučiuosi gerai“ Žeimių mokykloje – daugiafunkciame centre.

7-10 klasių mokiniai ir anglų kalbos mokytoja Inga Dūdienė buvo supažindinti su Comenius daugiašalės mokyklų partnerystės projektu „Aš jaučiuosi gerai. Gerovė šiuolaikinėje visuomenėje“, jo pagrindinėmis temomis:  sveika gyvensena, psichologine bei socialine gerove. Šios temos buvo atskleistos gimnazistėms dalijantis gerąja patirtimi iš vizitų užsienio šalyse, rodant moksleivių kurtus filmukus, įtraukiant mokinius į edukacines veiklas.

Pamokos dalyviai ne tik sužinojo apie tarptautinį projektą, bet ir plačiau susipažino su projekto partnerių – Lenkijos, Turkijos, Švedijos, Čekijos – kultūra.

Surengtoje netradicinėje anglų kalbos pamokoje „Aš jaučiuosi gerai“ visi dalyvavusieji pasisėmė naujos patirties. J.Ralio gimnazijos ir Žeimių mokyklos – daugiafunkcio centro mokiniai ir mokytojai užmezgė draugiškus ryšius ir tikisi sėkmingo tolesnio bendradarbiavimo.

Mokytoja Rita Lamokovskienė

Kategorijos: 2014-2015.

Komentavimo galimybė išjungta.